Geram puode gali tilpti visas pasaulis!
Pradėję nuo brangios Lietuvėlės, kiekvieną dieną keliausime vis į kitos šalies virtuvę. Išsiaiškinsime kokius patiekalus valgo mūsų draugai Italijoje, Prancūzijoje, Tailande, Japonijoje, Indijoje, Meksikoje. Kartu išmoksime kepti bulvines bandas, gaminti naminius makaronus, japonišką suši, prancūziškus makaronsus ir net meksikietišką burito. Spalvingą ir skanią pasaulio virtuvės kulinarinę programą vainikuosime lietuviškų močiutės bandelių kepimo čempionatu. Juk visur gerai, o namuose geriausia 🙂 Sužinosime daug įdomybių apie kitų šalių kultūrą, maisto gaminimo ir valgymo tradicijas, ir apie tai, kaip mėgautis maistu, bet išlikti stipriam, gražiam ir sveikam. Išmoksime rengti mažytes ir skanias stagmenas, netikėtas šventes. Kartu džiaugsimės skania vasara – maudysimės, žaisime, iškylausime, vakarosime prie laužo, dalyvausime smagiose kulinarų varžytuvėse, o užbaigtuvėms surengsime skonio fiestą tėveliams.
Stovykloje dirba trys vadovai. Vienu metu stovyklauja iki 25 vaikų. Stovyklautojai maitinami keturis kartus. Maistą gaminame stovyklos etnografinėje virtuvėje. Valgome sveikai ir skaniai.
Užsiregistravusiems į stovyklą atsiųsime detalią programą.