Smagu dūšiai, gardu pilvui!
Ši stovykla jau turi savo legendą … 😉
Devynias stebuklingas dienas mėginsime įminti lietuviškos senolių virtuvės paslaptis. Pasisiūsime prijuostes ir kibsime į smagų komandinį darbą. Išmoksime kepti papločius, bulvines bandas, virtinukus, virti kopūstienę, žemaitišką mirkalą, gaminti aguonų šaltanosius, mielines bandeles. Rengsime pyragėlių kepimo čempionatą, kulinarinių improvizacijų vakarus, kartu sulipdysime Gineso rekordų knygos vertą saldų skruzdėlyną, kepsime šakotį ant laužo, o stovyklą užbaigsime draugystės šiupiniu. Tėveliams rengsime ponišką užbaigtuvių puotą, paskanintą šokiais ir dainomis.
Ko jau ko, bet geros nuotaikos ir skonio turėsim sočiai 😊
Stovykloje dirba trys vadovai. Vienu metu stovyklauja iki 25 vaikų. Stovyklautojai maitinami keturis kartus. Maistą gaminame stovyklos etnografinėje virtuvėje. Valgome sveikai ir skaniai.
Užsiregistravusiems į stovyklą atsiūsime detalią programą.